Palamós organitza jornades informatives dels ajuts pel lloguer i la hipoteca

Palamós

Data: 07/10/2020

L'Ajuntament de Palamós va obrir el passat 28 de setembre i fins el 23 d’octubre el procés per a la presentació de les sol·licituds d'ajudes en matèria d'habitatge per pal·liar els efectes econòmics provocats per la Covid-19. Durant aquest període, totes les persones del municipi que són arrendatàries o propietàries d'habitatge habitual i que s'han vist afectades per l'impacte econòmic de la pandèmia poden demanar aquests ajuts.

Per tal de poder donar la màxima informació sobre aquests ajuts i facilitar, si cal, la seva tramitació a totes les persones interessades, el Servei d’Habitatge de l’Ajuntament de Palamós, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, ha organitzat tres jornades informatives que van començar aquest dimarts dia 6 i que es repetiran els dies 13 i 20 d’octubre.

Aquestes sessions informatives sobre les ajudes en matèria d'habitatge, tindran lloc a l'equipament municipal polivalent de les galeries Carme i per a poder-hi participar caldrà que les persones interessades facin abans reserva de cita prèvia per mitjà de la direcció web  www.palamos.cat/citaprevia.

Aquests ajuts tenen com a objectiu poder resoldre problemes transitoris de pagament de l'habitatge a causa de l'impacte econòmic i social provocat per aquesta pandèmia, promovent polítiques socials que contribueixin a garantir el dret a l'habitatge de les persones del municipi que hagin estat afectades per aquesta crisi i possibilitant la seva permanència en l’habitatge i el de la seva unitat de convivència. La quantia de l’ajut es fixarà d’acord amb el nombre de sol·licituds que compleixen els requisits, i amb un import màxim de 750 euros per sol·licitud acceptada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política