UPM, ERC I OTE acorden formar govern a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí

UPM, ERC I OTE acorden formar govern a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí
Torroella de Montgrí

Data: 15/06/2023

Els grups municipals d’UPM, ERC i OTE han fet públic aquesta tarda el seu compromís per governar conjuntament l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i han signat l’acord del pacte de governança de la legislatura 2023-2027.
 
El pacte suma majoria absoluta amb 6 regidors d’UPM, 2 d’ERC i 2 per OTE, i es mantindran així 10 regidors de govern, com la legislatura anterior.
La investidura de Jordi Colomí (UPM) està també garantida amb aquest acord pels propers quatre anys, que incorpora un partit polític més al govern municipal.
L’Alcalde en funcions, Jordi Colomí, explica que «Estic molt satisfet de poder haver arribat a un pacte progressista que ens permetrà tenir un govern estable per poder continuar treballant intensament els propers quatre anys. Una legislatura que es preveu il·lusionant i innovadora amb molts projectes per acabar i per concretar de cares al futur»

Anna Company, que desprès de la renúncia de Marc Calvet com a regidor, passa a ser la portaveu d’ERC a l’Ajuntament, ha manifestat que «Des d'Esquerra Republicana volem valorar i agrair la feina que ha fet en Marc Calvet durant aquests 12 anys que ha estat regidor de l'Ajuntament de Torroella. Continuem il·lusionats a formar part del govern i amb moltes ganes de millorar el poble per a la seva gent.»

El nou regidor d’Objectiu Torroella i l’Estartit, Jordi Roura, ha afegit «OTE som part d’aquest pacte entre tres grups que, tot i entendre la política de maneres diferents, quan parlem de programa ens sentim prou propers per poder encarar un projecte comú. Entrem a govern amb tota la il·lusió, amb la màxima atenció i amb moltes ganes de treballar per a tots i totes vosaltres i per obrir l’Ajuntament a noves maneres de fer política.»

L’acord de govern a Torroella de Montgrí està acabant de tancar el repartiment de competències entre els diferents grups, i es farà públic properament.
Els nous regidors i regidores que formaran part del govern municipal de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí seran els següents: Jordi Colomí, Anna Bonada, Josep Martinoy, Dúnia Oliveras, Genís Pigem, Cristina Viegas, d’UPM; Anna Company i Jordi Oliver d’ERC; i finalment Jordi Roura i Raul Sanchez per OTE.

La sessió de constitució del nou Ple Municipal tindrà lloc aquest proper dissabte 17 de juny de 2023 a les 12 h del migdia a l’auditori de Can Quintana, al Museu de la Mediterrània.

Pel que fa a l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit, està previst que l’acte de
constitució es realitzi dissabte 17 de juny de 2023 a les 10 h del matí a la seu de l’EMD.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política