ERC de Sant Feliu de Guíxols presenta a Sílvia Romero com a cap de llista

INTERVÉ: Sílvia Romero, alcaldable d'ERC a Sant Feliu de Guíxols

Esquerra Republicana de Sant Feliu ha realitzat la presentació oficial de la candidata per a les eleccions municipals del 26 de maig, Sílvia Romero, en la que ha defensat que la ciutat ganxona necessita un govern més republicà.

Romero, nascuda a Sant Feliu de Guíxols i Cap dels Serveis de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Palamós des de fa 12 anys, ha estat lligada a la política ganxona aquesta legislatura formant part del govern tripartit com a regidora de Tots per Sant Feliu, partit que va deixar per poder ser l'alcaldable republicana. 

Va renunciar a l'acte de regidora a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols el passat octubre de 2018 i, al mateix moment, ja va anunciar que seria la cap de llista per Esquerra Republicana a Sant Feliu a les eleccions municipals. 

La cap de llista ha destacat l’experiència de govern que han assolit aquest mandat i les aportacions culturals i educative més enllà dels centres docents. També ha reivindicat el paper de la dona en la política i les ganes de trencar amb el conegut sostre de vidre a Sant Feliu.

Tot i ja saber-se desde mesos enrere, aquest divendres ha tingut lloc la presentació oficial de Silvia Romero com a alcaldable d'Esquerra Republicana. Amb la Casa Irla plena de gom a gom, la presentació va comptar també amb la participació del diputat i president del Grup Parlamentari d'Esquerra Repúblicana de Catalunya, Sergi Sabrià, i de la diputada i portaveu, Anna Caula

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política