Juli Fernández i Isidre Tenas fan balanç dels primers tres mesos de govern

Palafrugell

Data: 21/09/2023

El nou govern de Palafrugell ha valorat els primers tres mesos al capdavant de l'Ajuntament. Han destacat els problemes de col·lapse administratiu que s'han trobat en àrees com la de contractació i serveis jurídics. Preveuen que el primer any de mandat els permeti reordenar la situació a l'administració i solucionar problemàtiques com la gestió de residus i el contracte d'escombraries.

Juli Fernández i Isidre Tenas han fet balanç dels primers tres mesos al govern municipal de Palafrugell. Han explicat que, quan van entrar a l'Ajuntament, el primer que van detectar era que calia trobar solució a la situació interna en l'àmbit administratiu, especialment pel que fa als contractes.

Alguns d'aquests contractes són el de les càmeres de vigilància caducat des de 2021, el de serveis postals o el de lloguer de naus. També han parlat de la creació d'un equip per gestionar les diferents subvencions del Fons Next Generation per estudiar si es pot accedir a la subvenció, sabent que es poden complir els criteris per no haver-la de retornar.

També han explicat que s'ha arribat a un acord amb els veïns per solucionar el problema de la carretera vella. Un altre dels temes que preocupa és la neteja. És per això que l'Ajuntament ha convocat una reunió per divendres amb les àrees afectades.L'objectiu seria vigilar i sancionar les actituds incíviques.

També s'han avançat feines per millorar les instal·lacions esportives. La gespa del Gregal ja està adjudicada, però cal pactar amb els clubs quan és el millor moment per fer el canvi. Altres, com la de la tanca del pavelló d'hoquei ja tenen data. Aquesta ha d'estar acabada abans del 15 d'octubre.

Des del nou govern, creuen que aquest primer any ha de permetre posar ordre a les diferents àrees de l'Ajuntament i treballar a curt termini. El que han anunciat és que presentaran el Pla d'Acció de govern en els pròxims dies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política