Castell d'Aro celebra l'ofrena floral a Lluís Companys

En el marc de La Diada de Catalunya, Castell d'Aro ha recordat la figura de Lluís Companys. Tots els grups municipals, excepte Vox, han participat en l'ofrena floral que es fa a la plaça que du el nom de l'expresident. Cada partit ha fet un parlament on s'han remarcat missatges com el de mantenir l'esperit de la Diada, la necessitat de defensar la llengua i la importància de continuar apostant per polítiques socials.

Castell d'Aro ha fet l'ofrena floral a Lluís Companys per La Diada de Catalunya. Els grups municipals i els veïns s'han reunit per recordar la figura de l'expresident, commemorar l'onze de setembre i fer una valoració del moment polític actual.

El PSC defensa que ara és el moment perquè Catalunya continuï fent apostes socials que no deixin ningú enrere. Que treballi conjuntament amb Espanya i Europa per continuar avançant.

Des de Junts han recordat l'esperit de l'u d'octubre. També han denunciat la repressió que han patit les institucions catalanes per part de l'Estat i la vulneració dels drets dels ciutadans. Han fet referència al blindatge de la llengua i a la necessitat de mantenir viva la unitat d'acció.

Des del Bloc Nacionalista Català s'han adherit al manifest que ha fet l'Associació Catalana de Municipis. Han volgut remarcar la força del municipalisme i de la democràcia perquè un país avanci.

SOM Castell-Platja d'Aro i s'Agaró ha volgut recordar la importància de la Diada per commemorar la història de Catalunya. També remarquen que s'ha de potenciar la llengua i la cultura per seguir avançant.

Per Esquerra Republicana, l'11 de setembre ha de servir per recordar allò que uneix als catalans i cap on ha d'anar el país. També creuen que ara és el moment per blindar la llengua i posar fi a la repressió.

Pel partit Autònoms, la Diada és un dia per reivindicar la història, cultura i llengua catalana. Una Catalunya que ha de progressar i créixer amb el diàleg com a punt de trobada entre les diferents idees.

Per últim, La Vall d'Aro en Comú ha fet referència en la importància d'aconseguir un país feminista amb polítiques socials. També han fet referència al futur del govern espanyol i la necessitat de repetir l'última coalició de govern.

Una jornada que ha acabat amb el cant d'Els Segadors i la presència de la Coral de la Vall d'Aro i la Banda El Caliu per tancar l'acte central de la Diada al municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política