Roger Torrent fa campanya amb Montse Rovira a Platja d'Aro

Esquerra Republicana de Castell-Platja d'Aro encara la recta final de la campanya electoral fent carrer. El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, ha acompanyat l'alcaldable Montse Rovira i el seu equip a conèixer la gent i els establiments de Platja d'Aro i compartir idees i inquietuds. 

Esquerra al municipi creu que ja fa molts mesos que parla de programa electoral i ha volgut destinar aquestes dues darreres setmanes a explicar els punts més novedosos i diferents de la seva proposta, com la creació d'una regidoria de memòria històrica o una àrea de polítiques animals, però sobretot a veure les cares de la gent per copsar sensacions i neguits. 

Roger Torrent, que ha estat el convidat del partit aquest dimecres a Platja d'Aro, ha apuntat que Esquerra es troba a les portes de tenir més representació que mai a les institucions. Confien en obtenir el seu millor resultat històric i poder entrar a ajuntaments que històricament han estat tenyits d'altres colors polítics, com és el cas del de Castell-Platja d'Aro. 

Aprofitant l'actualitat més recent, Torrent també ha volgut celebrar la compareixença  de Junqueras i la resta de presos amb representació al Congrés dels Diputats, així com fer campanya per les europees a favor del líder republicà.

ERC a Castell-Platja d'Aro ve d'estar a l'oposició durant la darrera legislatura amb tres regidors al consistori local. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política