El ple de Santa Cristina aprova congelar totes les ordenances fiscals del 2019

INTERVENEN: Julio Rico, Emprenedors; Xavi Sala, alcalde de Santa Cristina

No es preveuen increments en cap de les taxes i ordenances de l'Ajuntament de Santa Cristina per a l'exercici del 2019. El ple municipal del mes de novembre va donar llum verda a aquest document econòmic amb onze vots a favor i dues abstencions per part d'Emprenedors i PP.

Emprenedors insta al govern local a buscar vies de reducció de la pressió fiscal i destaca que el plantejament d'ordenances fiscals no té cap canvi de tendència ni voluntat de provar de fer coses noves per intentar reduir taxes com la d'escombraries en els últims 8 anys.

En aquest cas, es va portar a aprovació petits ajustaments sol·licitats pels tècnics de les diferents àrees on cal destacar les millores en les bonificacions i reduccions per a persones jubilades o amb discapacitat.

Alguns d'aquests ajustaments són actualitzar els ingressos de la unitat familiar per optar a bonificacions de l'Impost de Béns Immobles, de la prestació de servei de l'escola bressol i del servei de casals.

Per altra banda, es deroga per adaptar-la a la Jurisprudència del Tribunal Suprem la taxa per utilització privativa o aprofitament especial del domini públic local per empreses que prestin serveis de telefonia mòbil i es modifica el redactat de la prestació del servei d'escola de música per tal millorar-ne les diferents quotes.

Pel que fa a el preus públics per la prestació del servei de deixalleria municipal, l'única novetat és la modificació de l'article 3 per poder afegir-hi tres tipus nous de residus.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política