La Vall d'Aro En Comú proposa crear una regidoria de barri

Intervenen: Míriam Duran, núm.4 Vall d'Aro En Comú; Víctor Medina, núm. 3 Vall d'Aro En Comú; Pedro Torres, Alcaldable Vall d'Aro En Comú

La Vall d'Aro en Comú vol situar les persones com a eix de la seva acció política a Castell-Platja d'Aro. El partit liderat per Pedro Torres vol acostar l'Ajuntament als diferents nuclis del municipi amb la creació d'un regidor o regidora de barri que s'ocuparia de la interlocució amb el veïnat.

La intenció dels Comuns és que els veïns i veïnes dels nuclis i urbanitzacions no hagin de desplaçar-se obligatòriament a Platja d'Aro per presentar queixes, demandes o fer gestions municipals.  Aquesta regidoria de barri tindria una oficina i uns horaris concrets on rebria la població.

A nivell d'inversions la Vall d'Aro En Comú situa la construcció d'una ciutat esportiva com una de les propostes destacades del seu programa. Un equipament que no només hauria de servir pels clubs locals sinó que podria atraure turisme esportiu i una oferta formativa vinculada a l'esport.

El partit recupera en el seu programa electoral un dels elements que ha posat damunt la taula aquesta legislatura sense èxit, com és el de la tarificació social. És a dir uns impostos i taxes municipals adaptats a la situació socioeconòmica de la població.

La Vall d'Aro En Comú és hereva d'ICV que aquesta legislatura ha exercit d'oposició amb els seus dos regidors al plenari.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política