Tallen diverses carreteres del Baix Empordà amb motiu de la vaga general

La vaga general del 21 de febrer ha tingut afectacions al Baix Empordà des de primera hora del matí. De fet abans de les 8 ja s'havien tallat carreteres per alterar la normalitat de la jornada.

A la carretera C-65, a l'altura de Santa Cristina d'Aro, s'han col·locat i cremat pneumàtics en direcció a Girona tallant el trànsit d'aquesta.

També s'ha tallat la circulació en els dos sentits de la marxa a Llofriu, a la C-66, i també als revolts de Torrent. Des de les 07:30 del matí que s'han instal·lat diferents cotxes a la rotonda que impedien el trànsit de Llofriu en direcció a La Bisbal d'Empordà i Pals.

Per tal d'evitar aglomeracions i no complicar la circulació a Llofriu, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra han estat desviant el trànsit al llarg de tot el matí tant de vehicles provinents de Palafrugell, com de Pals i Vulpellac.

Pel que fa a la capital de comarca, una cinquantena de veïns de La Bisbal d'Empordà han tallat el trànsit durant unes tres hores al pont del Daró, principal artèria que creua la ciutat.

A partir del migdia no ha quedat cap carretera tallada al Baix Empordà per protestes relacionades amb la vaga general, de manera que el trànsit s'ha normalitzat, però la vaga ha seguit present al llarg de tot el dia a centres escolars, a l'Hospital de Palamós, al petit comerç i al carrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política