Comencen a aplicar-se els canvis a la Carretera Vella de Calella de Palafrugell

Palafrugell

Data: 24/01/2024

Durant aquests dies s’han iniciat les tasques de pintura i senyalització a la Carretera Vella de Calella, que serveixen per aplicar els diferents canvis i millores que es van consensuar, entre Ajuntament i veïns afectats. D'entre els canvis s'hi troben: millores en la senyalització, més seguretat a la zona d'accés a les discoteques, la millora de l'accessibilitat pels veïns amb càmera de control i un radar de tram. 

Els canvis aplicats, van estar definits desprès d’un seguit de diferents reunions constructives per buscar les millors solucions i, després de l’anàlisi exhaustiu fet durant els passats mesos d’estiu, s’han començat a aplicar sense deixar de comptar amb la presència del carril bici i prioritzant per damunt de tot la seguretat del usuaris de la via.

Una de les principals propostes era el canvi del sentit de circulació a partir de Santa Margarida, on en el següent tram de carretera a partir d’ara serà d’un únic sentit de la circulació direcció Calella de Palafrugell, per tal de donar un millor accés als veïns de la zona. Els quals, fins ara, es veien obligats a fer un llarg recorregut per accedir als seus habitatges.

Un altre punt important és la instal·lació d'una nova rotdonda a l’alçada de la paral·lela amb l’autovia on només hi podran accedir els veïns i es controlarà el pas amb una càmera i un radar de tram. A més a més, finalment també s’ha treballat en la millora de la senyalització i sobretot en la seguretat de l’accés a la zona de discoteques, amb un carril propi per a realitzar el gir.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política