Sant Feliu vol un passeig per unir la ciutat amb el port

L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols segueix anhelant un port plenament integrat dins la ciutat. Per fer-ho, vol construir un passeig que uneixi l'actual passeig del mar amb la zona portuària perquè aquesta esdevingui un element clau a la vida quotidiana del municipi. 

Ja fa un any es va arranjar el carrer Colom per fer la passejada fins al port més amable pels vianants. Ara el govern municipal vol fer un pas més i està treballant en una modificació del pla especial del port perquè el futur passeig sigui una realitat ben aviat. Espera fer-ho de la mà de Ports de la Generalitat, amb qui els darrers anys s'ha mantingut una evident complicitat. 


Un projecte pendent

El Pla especial del port és un projecte ambiciós i pendent de desplegar en la seva totalitat que persegueix la integració del port amb el nucli urbà, la millora de la connectivitat del passeig amb la zona portuària i un circuït històric i arqueològic del Salvament i el Fortim. 

La ordenació del sector portuari ha de córrer a càrrec de les administracions perquè posteriorment es sumin al projecte inversos privats. Està previst que s'hi desenvolupin serveis i activitats de dinamització portuària destacats com una marina seca i un baradero.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política