Palamós aprova la imposició de contribucions especials per les obres a l'Eixample

Palamós

Data: 09/05/2018

Intervenen: Lluís Puig, alcalde / Teresa Ferrés, PSC / Joan Bohigas, CUP

L'Ajuntament de Palamós va aprovar aquest dimarts al ple ordinari del mes de maig la imposició de contribucions especials a càrrec dels propietaris a la zona delimitada pels carrers Carmel, President Macià, Enric Vincke i Indústria per les obres de reforma que s'hi duran a terme. 

Els veïns d'aquesta zona, enmig del conegut com a Eixample, hauran de finançar part de les obres de millora que s'hi facin. Dels 984.799,68 euros que costaran, n'acabaran pagant gairebé 303.000 euros, el que suposa aproximadament un 31% del cost total. La contribució de cada un d'ells, que s'ha de determinar encara, dependrà de diversos aspectes, com la longitud de façana i de sostre, i es farà finalitzades les obres. 

La reforma es traduirà en millores dels paviments de calçada i voreres, xarxes soterrades de serveis, enllumenat públic o mobiliari urbà i arbrat. La imposició de les contribucions especials va comptar amb el suport de tots els grups polítics municipals, a excepció del PSC i la CUP, que es van abstenir. Els socialistes van retreure al govern que no hagués buscat cap mena de subvenció abans de fer pagar als contribuents, mentre que el representant cupaire, tot i considerar necessari el projecte, el va titllar de ple de mancances.

Unanimitat contra l'adjudicació de llicències als pescadors de corall

En el ple ordinari del mes de maig a Palamós també es va aprovar una modificació de crèdit amb la que es destinaran uns 40.000 euros a reforçar aspectes relacionats amb la seguretat ciutadana. A més, hi va haver unanimitat a l'hora d'instar el Govern estatal a revocar l'adjudicació de les dotze llicències que permeten l'extracció de corall entre Begur i Arenys de Mar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política