El síndic de Calonge ha atès 38 queixes en el primer any i mig d'entrar en funcionamen

Intervé: Josep Maria García, síndic de greuges de Calonge-St Antoni

Fa prop de dos anys que setmanalment Josep Maria García atén als veïns de Calonge-Sant Antoni al seu despatx ubicat a l'Ajuntament del municipi. Ell és des del juliol del 2016 el síndic de greuges municipal-

Qüestions socials, lloguers i pobresa energètica, aquestes són les principals preocupacions dels calongins quan van a demanar l'ajuda del síndic de greuges municipal.

Josep Maria García ha presentat ara la primera memòria des de que va entrar en funcionament la sindicatura. En aquest any i mig, el síndic municipal que ha rebut prop d'una quarantena de queixes veïnals al seu despatx considera que la seva figura encara és molt desconeguda a la població i que la bona feina de l'Oficina d'Atenció Ciutadana fa que moltes de les queixes que puguin tenir els veïns ja no arribin al seu despatx.

El síndic té com a principal objectiu defensar els drets dels ciutadans, fiscalitzant l'acció de l'administració local i atendre les queixes i consultes dels veïns amb independència i objectivitat. Per portar a termes les seves funcions pot supervisar l'activitat de l'Ajuntament, així com dels serveis públics que en depenen. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política