Junts x Palamós aposta per projectes de futur com la creació d'un Tanatori Municipal

Palamós

Data: 12/05/2019

INTERVÉ: Dani Reixach, alcaladble de Junts x Palamós i Sant Joan

Junts x Palamós i Sant Joan és una candidatura formada per persones amb una llarga experiència professional en diferents àmbits com poden ser sanitat, comunicació o medi ambient.

Al farmacèutic, psicòleg i actual regidor al consistori palamosí, Dani Reixach, el segueixen a les primeres posicions de la llista David Carol, Maria José Grau, Antoni Campos, Mireia Martí. Dels 17 noms titulars de la candidatura, nou són homes i vuit, dones.

Els eixos principals de la candidatura es basen en la correcta gestió de l'habitatge i en diversos projectes de futur com la creació d'un Tanatori Municipal, així com el desenvolupament de l'estació d'autobusos, d'un segon pavelló esportiu, i d'un carril bici urbà que connecti totes les institucions de la vila.

Junts x Palamós i Sant Joan també proposa oferir un servei d'atenció directa amb l'alcalde i regidors, creant la figura de regidor de zona.

La defensa del territori és un altre dels eixos que basteix el programa com també la mobilitat i la participació ciutadana.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política