Platja d'Aro commemora els 45 anys d'Ajuntaments Democràtics

El divendres 19 d'abril va fer 45 anys de la constitució dels primers plens escollits per sufragi universal després de la dictadura franquista. D'aquesta manera, molts ajuntaments han volgut commemorar aquesta efemèride. Un d'ells ha estat el consistori de Platja d'Aro que va aplegar una vuitantena de persones en un acte amb la participació de periodistes i professionals de l'Ajuntament.

La presentació de llibre Memòria del Govern Municipal (1906-2023), de Pere Barreda va ser l'excusa perfecta per poder conversar i recordar als alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores, i treballadors i treballadores municipals que han passat per Platja d'Aro des de la restauració de la democràcia. Una vuitantena de persones van assistir a la conferència que es va fer a la sala d'actes de l'Ajuntament per commemorar els 45 anys de les primeres eleccions democràtiques municipals després del franquisme.

El catedràtic de ciència política de la Universitat de Girona, Quim Brugué va reflexionar sobre el paper de la democràcia i els ajuntaments. I diversos periodistes que han cobert la informació local van explicar les experiències en què s'han anat trobant.


L'acte va finalitzar amb una foto de família dels edils i exedils presents i es va obsequiar a tots els regidors o familiars amb el llibre de Pere Barreda i un pin heràldic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política