Jordi Soler encapçala una llista que defineix com una combinació d’experiència i renovació

INTERVÉ: Jordi Soler, alcaldable de Junts per Calonge i Sant Antoni

Jordi Soler ha presentat l'equip humà que l'acompanyarà a la llista de Junts per Calonge i Sant Antoni per les eleccions del 26 de maig.

Soler defineix la llista de Junts per Calonge i Sant Antoni com una combinació de l'experiència dels actuals regidors amb la renovació, talent, nous projectes i il·lusió de les noves incorporacions per continuar transformant Calonge i Sant Antoni. L'alcaldable afirma també haver apostat per construir una llista que vagi més enllà de les sigles del partit, incorporant persones de diferents procedències polítiques i independents del municipi amb l'únic objectiu de treballar per la gent que hi viu i al costat del país.

Soler incorpora noms provinents d'àmbits professionals diversos, però amb molta presència de gent vinculada a l'actual govern, com el cas de Joan Caner, que ocupa el segon lloc de la llista. El segueixen també dos membres de l'actual govern: Albert Ros i Marta Geli. Llavors venen Dolores Mañas, Carlos Espejo, Carlos Campmajor, i els també regidors en aquesta legislatura David Llensa i Juana Mestre. Tanca la llista en dissetè lloc Xavier Salvador, qui ha estat l'encarregat de presentar l'acte.

L'actual alcalde, Jordi Soler, ha aprofitat per deixar clar els quinze principals compromisos de la candidatura, que van des del compromís amb el país fins a esdevenir un referent europeu de municipi inclusiu, augmentar la seguretat ciutadana, invertir en el creixement sostingut, promocionar l'esport base del municipi o situar el Castell, el Collet i els nuclis urbans com a punt neuràlgics del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política