Muela (PP) situa urbanitzacions, neteja i Policia Local com a eixos del seu programa

Intervenen: Jonatan Muela, Candidat PP Santa Cristina d'Aro; Irene Pardo, Presidenta NNGG  - VÍDEO EN PROCÉS

Després de mirar-se la política municipal entre bambolines, Jonatan Muela va decidir fer el salt a primera línia agafant les regnes de la candidatura del PP a Santa Cristina d'Aro. El cap de llista popular té el repte d'influir en la governabilitat i mantenir o augmentar la representació que el seu partit té actualment al consistori cristinenc.

El candidat popular va festejar el seu salt en primera línia de la política municipal amb una trobada amb familiars i amics en la que va aprofitar per destacar els elements principals de la seva proposta política.

"Volem canviar Santa Cristina, tornar a l'essència que teníem abans.  Lluitar per les urbanitzacions, la neteja que en falta molta, l'ordenança municipal, la Policia Local té moltes carències... Hi ha un munt de coses que s'han de fer", va dir Muela.

"Neutralitat institucional i solucions"

El candidat popular és un valor en alça en la política gironina i forma part de la junta provincial del PP.  És un dels alcaldables més joves de la comarca i per això va estar acompanyat de la líder de Noves Generacions (NNGG) a Catalunya Irene Pardo. La presidenta de les joventuts populars va destacar que la candidatura de Muela vol trascendir les sigles del partit per apel·lar a la societat cristinenca que vol neutralitat institucional i solucions per les problemàtiques del poble.

El PP de Santa Cristina d'Aro té un regidor i ha estat aquests darrers quatre anys a l'oposició, després d'una anterior legislatura on també amb un edil va participar activament de la governabilitat local amb un pacte amb CiU.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política