Soraya Saenz de Santamaría inaugura la 22ena trobada d'economia de S'Agaró

Tret de sortida de la 22 Trobada d'Economia a S'Agaró. Sota el lema " Catalunya- Espanya: Palanques de creixement", la trobada d'enguany reflexionarà des d'avui fins dissabte sobre les relacions econòmiques entre Catalunya i Espanya, aquest any amb la presència de la número dos del Govern Espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria. 

Prèvia a la sessió inagural, la trobada ha arrencat amb una taula rodona sobre el repte de la digitalització i nous models de negoci. Sáenz de Santamaría ha arribat per a la sessió inaugural on ha compartit taula amb els organitzadors de la trobada, la presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme, Anna Balletbò, president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls i amb el director de la Vanguardia, Màrius Carol.

La primera jornada de la trobada la tancarà demà l'ex conseller d'Empresa i Coneixement Santi Vila i dissabte també Miquel Iceta pronunciarà una conferència amb el títol "Un projecte per a Catalunya". La clausura, dissabte al migdia, anirà a càrrec del ministre d'Economia, Luis de Guindos. 




Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política