Selva carrega contra Joan Loureiro per la forma com va governar Begur

Begur

Data: 14/08/2019

Intervenen: Maite Selva, Alcaldessa de Begur, Joan Loureiro, portaveu ERC i ex alcalde

Maite Selva carrega contra l'anterior Alcalde Joan Loureiro per la seva forma de governar i li demana explicacions sobre algunes de les decisions que va prendre el seu govern. 

L'Alcaldessa de Begur va llegir un text al ple extraordinari d'aquest agost en el que va acusar l'ex-batlle de governar de forma autoritària i personalista. Va retreure-li que algunes decisions no passessin per la Junta de Govern i va insinuar que algunes d'elles no s'havien pres per les vies correctes i inclós legals.

Selva va assegurar que ara les coses canviaran, que es treballarà en equip i que no hi haurà favoritismes de cap tipus.

Dubtes amb Begur Sota Aigua

Selva va posar l'accent en el projecte Begur Sota Aigua, un projecte del qual assegura no tenen documentació però que ha generat un pagament de 5.000 euros que ha de fer el consistori.

El projecte Begur sota Aigua va ser una iniciativa educativa d'aquesta associació amb la participació de les escoles locals. El projecte havia de ser l'inici d'un de més ampli destinat a convertir Begur en municipi lliure de plàstics. Loureiro va explicar que com que s'estava en vígilia d'eleccions van acordar fer una primera activitat i que la resta del projecte fes els tràmits pertinents. Aquesta primera activitat comptava amb el vist-i-plau dels serveis tècnics municipals. L'Ajuntament assumia el monitoratge i transport dels nens fins a la platja i l'Associació Sota Aigua la resta del cost del projecte, d'aquí el pagament de 5.000 euros.

Loureiro, molest, es plantejarà quin tipus d'oposició fa

La situació va indignar Joan Loureiro que va acusar a l'equip de govern de jugar brut. Loureiro va preguntar-se si ell també hauria hagut de tenir temps per preparar una resposta com passa quan l'oposició fa preguntes al govern per escrit.

Va assegurar que si aquesta és la forma de governar de Selva s'haurà de replantejar quin tipus d'oposició fa.

Selva va reiterar que no és la seva voluntat retreure coses del passat perquè ara els toca governar a ells però que tenia necessitat de que quedés constància d'algunes qüestions en aquest inici de legislatura.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política