Pals decideix el canvi de nom d'alguns carrers

Pals

Data: 24/07/2018

Els veïns i veïnes de Pals decidiran a través d'un procés participatiu la nomenclatura de diversos carrers. El govern vol canviar el nom dels carrers Enric Fort i Avinguda Europa i també si s’unifica tot el carrer Enginyer Algarra o es divideix en dos.

Fins el divendres 10 d’agost els veïns i veïnes de Pals poden votar quin nom posar en aquests carrers a  ravés d'un procés participatiu endegat per l’Ajuntament. L’objectiu del consistori és corregir deficiències de la numeració d’aquestes vies i unificar-les. En concret, els palsencs i palsenques podran decidir dues qüestions:

Sobre el carrer Enric Fort que amb l'Avinguda Europa formen un vial continu que creua tota la Vila els veïns poden decidir si unificar tota la via amb el nom de Carrer Enric Fort, si per contra posar-li a tot el carrer Avinguda Europa o si es canvia i s'anomena Avinguda 1 d’Octubre.

Sobre el carrer Enginyer Algarra hi ha una part d’aquest carrer que no té numeració. L’Ajuntament proposa les opcions de renumerar tot el carrer sencer, o bé separar el tram nord i crear un carrer nou amb el nom de carrer Torroella.

Des de l'àrea d’Urbanisme s'han proposat unificar les vies i que sigui més còmode i pràctic per tothom. Si algun nom de carrer quedés exclòs es farà el possible per ubicar-lo en una altra part de la vila. Aquest projecte es va iniciar durant el passat mandat amb la voluntat d’ordenar el nom i els números dels carrers i amb voluntat participativa.

Els veïns i veïnes podran votar telemàticament a través del  web decidimpals.cat i marcar les opcions que creguin adequades. Un cop finalitzat el període, l’Ajuntament anunciarà els resultats i la decisió definitiva.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política