El PSC de Calonge i Sant Antoni vol un municipi "vital, saludable i per les persones"

INTERVÉ: Arturo Prades, alcadable del PSC a Calonge i Sant Antoni

El PSC de Calonge i Sant Antoni vol un municipi vital, saludable i per les persones. El cap de la llista socialista calongina, Arturo Prades, va explicar aquest dissabte al Teatre Mundet de Sant Antoni quines són les seves propostes per aconseguir-ho. 

Conscient de que el turisme no pot generar ocupació els 365 dies de l'any, l'actual regidor de Promoció Econòmica, Arturo Prades, va incidir en la creació d'economia nova i les facilitats per accedir a l'habitatge com a claus per retenir i atreure talent jove. Considera que un dels grans problemes que afronta el municipi és la davallada de població juvenil. Per tot això presenta iniciatives com projectes d'inversió al PAEC, de territori emprenedor o el desenvolupament d'una universitat de primavera. 

EL PSC confia en recuperar molts vots perduts en les passades eleccions i ho creu per diversos motius: perquè el candidat era nou i menys conegut que ara, perquè la formació travessava un mal moment quant a popularitat i perquè el partit Avancem, que repeteix amb Elisenda Pérez al capdavant, es va vendre com una opció socialista catalanista quan realment, segons el PSC, han demostrat no ser-ho. 

El 2015 els socialistes van ser, amb 438 vots, quarta força a Calonge i Sant Antoni. Van obtenir dos regidors que els van permetre ser socis de govern durant la legislatura que ara acaba. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política