Montse Rovira presenta una llista renovada i totalment paritària d'ERC a Platja d'Aro

INTERVÉ: Montse Rovira, alcaldable d'ERC a Platja d'Aro

Montse Rovira ha presentat els noms de l'equip que l'acompanyarà a les eleccions municipals i també part del programa d'ERC a Platja d'Aro.

El partit divideix el programa en cinc grans àrees de les quals en destaquen les persones, el territori i el bon govern. Rovira apunta que volen un ajuntament que s'apropi al ciutadà i que es mogui per igual als tres nuclis de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.

El projecte d'ERC gira al voltant de fer república des del municipalisme i al programa per Platja d'Aro fan una forta aposta en àmbits de sostenibilitat, medi ambient, medi natural i història. Per primera vegada a l'Ajuntament proposen la creació de dues figures noves, una responsable de les polítiques animals i una altra d'arxiu o de recuperació de la memòria històrica del municipi.

Pel que fa a la llista, Rovira ha presentat una renovada i totalment paritària llista que compta amb persones de totes les edats, de molts àmbits diferents i també de diverses procedències. Segueixen a Montse Rovira noms com el de l'empresari Joan Barceló i l'empresària i propietària de Magic Park, Jenny Xufré. El quart lloc l'ocupa l'actual regidor Robert Rodríguez. La llista es tanca Estel Rodríguez, que ha liderat la formació republicana a Castell-Platja d'Aro en les dues darreres legislatures.

L'acte de presentació ha tingut lloc aquest divendres a la Plaça Major de Platja d'Aro, on la fred no ha impedit el fet que els veïns del municipi omplissin aquesta plaça.

La presentació ha comptat amb la participació del President del Grup Parlamentari Republicà i palafrugellenc, Sergi Sabrià.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política