Albert Gómez no repetirà com a candidat del PDeCAT a Palafrugell

Palafrugell

Data: 27/05/2018

Albert Gómez no repetirà com a alcaldable pel PDeCAT a Palafrugell. El que ha estat tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica a la vila durant les darreres dues legislatures ha fet públic l'anunci un any abans de les eleccions municipals i amb la formació demòcrata encara sense haver triat candidat a l'alcaldia. 

Gómez assegura que la decisió és totalment personal. Després de set anys formant part dels successius governs palafrugellencs, primer durant sis anys com a mà dreta del socialista Juli Fernández, i després com a segon del republicà Josep Piferrer, Albert Gómez vol dedicar temps a la família i al seu negoci. Simplement no es veu fent una carrera política més llarga. 

El PDeCAT encara no té un candidat escollit per les municipals a Palafrugell i l'Albert Gómez volia esperar a fer l'anunci de la seva renúncia, però una filtració a la premsa ho ha precipitat tot. Ara Gómez resta al servei del partit pel que faci falta. Això sí, d'aquí a un any no entrarà de nou al ple municipal com a regidor. 

Abans de triar un alcaldable la formació neoconvergent haurà de dedicidir amb quin nom es presenta als comicis, i és que aquest dissabte la coordinadora del PDeCAT, Marta Pascal, va comunicar que possiblement adoptin el nom "made in Puigdemont" de Junts Per Catalunya

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política