L'Ajuntament de Bellcaire suspèn la tramitació de l'aeròdrom

INTERVÉ: David Font, alcalde de Bellcaire; Jordi Díaz, promotor de l'aeròdrom; Maria Mercè Rovira, veïna de Bellcaire.

L'Ajuntament de Bellcaire ha suspès la tramitació de l'aeròdrom per recollir més informació en un ple extraordinari aquest dimecres. La proposta de deixar sense efectes l'aprovació inicial del projecte feta al setembre per recollir més informació en matèria de contaminació acústica, seguretat o impacte ambiental ha estat aprovada per unanimitat.

El projecte consisteix en la construcció d'un aeròdrom de 87.000 metres quadrats a l'espai Mas Xicu, amb un camp de vol, uns hangars de 500 metres quadrats i un Museu de l'Aire.

L'Ajuntament ha deixat clara la seva postura. Està en contra del camp de vol però reconeix que el promotor té tot el dret a demanar la llicencia i per això, després de comprovar que segueix estrictament la llei, se li va donar l'aprovació prèvia. 

Per part del promotor insisteix en que seguirà endavant amb el projecte i que si encara no hi ha un projecte d'obres és degut a que no saben si els hi acceptaran el projecte i tot comporta un cost. 

Pel que fa als veïns que s'hi oposen, denuncien que estaven totalment desinformats i han formalitzat l'assemblea com a una plataforma on ja són un centenar de persones. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política