L'Alcalde de Bellcaire David Font es manté a l'executiva dels municipis independentistes

Intervé: Josep Maria Cervera, President de l'AMI

L'Alcalde de Bellcaire d'Empordà, David Font, repeteix a la Junta Directiva de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI),  que aquest dijous va escollir el seu nucli dirigent.

L’alcalde del Port de la Selva, Josep Maria Cervera, va ser escollit nou president d'una entitat que agrupa quasi 900 administracions locals. El batlle altempordanès encapçalava l'única candidatura que optava a dirigir l'entitat.

En l'Assemblea General celebrada aquest dijous a Tàrrega, Cervera ha assegurat que vol mantenir la transversalitat política i territorial de l'associació i mantenir viva la seva essència fundacional.El nou president ha apel·lat a la proximitat, diàleg, treball discret, constància i esforç perquè siguin els valors que també esdevinguin la columna vertebral de la República Catalana que vol construir.r

Renovació de l'executiva

Al costat de Cervera s'ha escollit l'Alcaldessa d'Arenys de Mar, Anabel Moreno com a vicepresidenta primera i l'Alcalde d'Argentona, Eudald Calvo, com a vicepresident segon.

En l'executiva de l'entitat també hi ha, entre d'altres, l'Alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas; l'Acaldessa de Girona, Marta Madrenas; l'Alcalde de Ripoll, Jordi Monell; el de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué; i el de Bellcaire, David Font. L'únic baixempordanès de l'executiva.
L'Assemblea General de l'entitat ha rebutjat l'article 155 i ha demanat entesa i diàleg a les forces independentistes.

L'AMI té actualment 839 administracions locals adherides entre Ajuntaments, Entitats Municipals Descentralitzades, Mancomunitats, Consells Comarcals o Diputacions.

Imarges: TV Tàrrega, Empordà TV / XAL
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política