Juli Fernández, candidat del PSC a Palafrugell a les eleccions municipals del 2023

Palafrugell

Data: 09/06/2022

El portaveu socialista a l'Ajuntament de Palafrugell, Juli Fernández, està disposat a ser candidat a l'alcaldia de Palafrugell a les eleccions municipals del 2023. Ho ha anunciat avui en roda de premsa tot i que ara cal fer el procés formal de nomenament per l'assemblea local del partit. Una de les prioritats que ha destacat ha estat la creació d'una escola de segones oportunitats.

Juli Fernández del Partit Socialista de Catalunya es presenta novament com a alcaldable per les eleccions municipals de Palafrugell del 2023. Malgrat que durant aquesta legislatura havia dit que no es tornaria a presentar, finalment ha decidit engegar un nou projecte per Palafrugell.

L'anunci s'ha fet al Centre Municipal d'Educació de Palafrugell, per il·lustrar el seu compromís amb la formació, la joventut i l'ocupació. Entre els objectius i propostes està la creació d'una escola de segones oportunitats, per formar a aquelles persones que han abandonat els estudis o que volen aprendre un ofici.
També aposten per l'ampliació de recursos humans de l'ajuntament per agilitzar els tràmits i enfocar la gestió amb una mirada especial cap als barris, a l'atenció a les persones grans, i adquirir d'habitatge públic.

El PSC ha estat el grup més votat als quatre darrers comicis municipals, fet que va permetre Fernández governar entre el 2011 i el 2017. A la legislatura actual, però, els 7 regidors socialistes van quedar a l'oposició per un pacte entre Esquerra Republicana i Som Gent de Poble.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política