Matamala dóna suport a la candidatura de Junts per Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

INTERVÉ: Jami Matamala, senador de Junts per Catalunya 

Desenes de persones esperaven amb roses grogues l'arribada a Platja d'Aro del senador de Junts per Catalunya i amic de Carles Puigdemont, Josep Maria Matamala.

Matamala ha visitat Platja d'Aro per donar suport a la candidatura encapçalada per Joan Giraut per les eleccions municipals, on ha aprofitat per transmetre el missatge que la gent diumenge no es quedi a casa, que tothom surti a votar.

Matamala arribava fa poc més d'una setmana a terres catalanes, després d'haver estat més d'un any a l'exili, on feia costat al President Carles Puigdemont. Al ser escollit senador ha pogut tornar a casa, fet que agraeix a totes aquelles persones que el van votar. Actualment està essent investigat a l'Audiència Nacional en la causa per un delicte d'encobriment de rebel·lió al costat de tres persones més que acompanyaven Puigdemont de tornada a Bèlgica quan va ser detingut a Alemanya, el març de 2018.

Platjarencs i platjarenques han volgut acompanyar-lo en la seva visita al municipi i molts han aprofitat per fer-s'hi fotografies. Aprofitant la trobada, Jami Matamala també fet campanya per les europees a favor del president.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política