Tots x la Bisbal vol un municipi emprenedor, endreçat i social

Intervé: Xavier Dilmé, candidat de Tots x la Bisbal

Una Bisbal d'Empordà emprenedora, endreçada i social. Aquesta és l'aposta de la candidatura de Tots x la Bisbal encapçalada per Xavier Dilmé, que ha presentat un programa de govern que enfoquen com un contracte amb la ciutadania i que "toca de peus a terra" amb actes concrets i amb data d'execució. 

Amb la promoció econòmica com a eix central, proposen reactivar la zona de l'Aigüeta, potenciar el Museu Terracotta o recuperar i capitanejar el pla estratègic de dinamització comercial amb Forallac, Cruïlles, Corçà i Ullastret.

El partit independent ha reclamat combatre amb contundència l'incivisme i ha criticat durament l'escàs manteniment que s'ha fet de la Bisbal els darrers anys i ha recalcat la necessitat d'enquitranar, pintar passos de vianants, reparar voreres o fer una bona neteja per millorar la vida dels bisbalencs.  

A la branca social, Tots x la Bisbal proposa la creació d'un consell de la gent gran pensat en un nou centre geriàtric, un major control de les subvencions a ajuts socials o posar mà a la problemàtica dels pisos ocupats. 

Pel que fa als futurs pactes postelectorals, s'obren a negociar amb qui millor s'avingui a implementar el seu programari i han descartat pactar amb qui vulgui perpetuar el model actual. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política