El Palafrugell es refà puntuant a Sant Hipòlit (3-3)

Data: 17/12/2020

INTERVÉ: Xevi Garcia, entrenador del CH Palafrugell

El Palafrugell es refà de la derrota amb el Reus sumant un punt a Sant Hipòlit de Voltregà. Els blanc i negres podrien haver aconseguit els tres punts, ja que es van avançar al marcador en tres ocasions. Finalment el duel va acabar amb empat a 3.

El Palafrugell torna de Voltregà amb els deures i objectius que s’havien marcat, comperts. Recuperar sensacions, saber jugar els 50 minuts de partit sense desconnectar mentalment i tornar a puntuar.

En un partit de tu a tu, amb una elevada intensitat de principi a fi i amb un marcador igualat, el matx va finalitzar amb empat a 3, amb doblet de Xavier Aldrich per part del Palafrugell i de Gerard Teixidó pel Voltregà, i un tercer gol d’ambdós conjunts, dels estics de Sergi Canet i Marc Palazón.

Durant el primer quart d’hora, tot i comptar ambdós equips amb gran nombre d’ocasions, ni Linu ni Blai Roca van deixar-se encaixar cap gol.
Va ser al minut 16 quan Xavier Aldrich va avançar els locals al marcador.

A la represa, Marc Palazón retallava distàncies. Aldrich de nou tornava a avançar els visitants, marcant el seu segon gol del partit i cinquè de la temporada. Amb xut de penal, el blanc i blau Gerard Teixidó empatava el partit de nou.

Els màxims golejadors de cada un dels equips van ser els autors del tercer gol de cada conjunt. Sergi Canet va marcar del 2-3, i Teixidó va anotar de nou, el que va ser el gol de l’empat final. (3-3)

Punt important en una pista complicada com és el Victòria Oliveras de la Riva, que situa als palafrugellencs en novena posició amb deu punts, per sobre d’Igualada i Calafell, que sumen la mateixa puntuació.

Amb aquest empat els baix empordanesos han aconseguit puntuar en 7 dels 9 partits que han disputar. Han vist la derrota davant els 3 capdavanters de la taula: Liceo, Barça i Reus.

Els de Xevi Garcia tornaran a competir aquest dissabte a les 20h com a locals davant un Lleida Llista Blava que és quart.