Podemos Platja d'Aro presenta un programa amb els projectes socials com a eix principal

INTERVÉ: José Luís Lara, alcaldable de Podemos Platja d'Aro

Podemos Platja d'Aro és una nova candidatura encapçalada per José Luís Lara que neix amb l'objectiu de cobrir un espai social al municipi que defensen que amb el temps s'ha anat deixant de banda.

Han treballat en la creació d'un programa electoral que té com a principals propostes crear un pla d'atenció especialitzat a les persones que es trobin en situació de vulnerabilitat, estudiar la creació d'una unitat local d'atenció a la violència de gènere, controlar exhaustivament el banc d'aliments del municipi, incrementar el servei de la policia local en temporada alta i en horaris nocturns i implantar la figura d'agents cívics.

Podemos Platja d'Aro aposta també per un comerç de qualitat que ofereixi feines per tot l'any, augmentar les beques menjador, invertir en un projecte municipal orientat al suport escolar de persones amb dificultats econòmiques o socials i fomentar l'adopció d'animals.

Segueixen a Lara a la llista Maria Antonia Guerrero, Sandra Garcia, Jorge Ríos, Mzhela Mazurenko, Rosa Maria Bonilla, Juan Virgilio i Ricardo Rovira en les primeres vuit posicions.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política