Clam al carrer per l'alliberament dels Jordis un mes després de l'empresonament

Palafrugell

Data: 17/11/2017

L'independentisme va tornar a sortir als carrers aquest dijous en què es complia un mes de l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. 

Al Baix Empordà centenars de persones van concentrar-se davant dels seus ajuntaments en municipis com Begur, on s'hi va fer un minut de silenci, Sant feliu de Guíxols, on s'hi va fer un llaç de llums o Palafrugell, on es va cridar llibertat en una concorreguda concentració.

L'alliberament dels presos polítics va ser la gran reivindicació del manifest d'aquest 16 de novembre, que rebutjava també la repressió o la intervenció de les institucions catalanes. I es va reclamar que Catalunya tingués el dret de governar-se lliurement a partir de la mateixa nit del 21 de desembre. 

Des de l'ANC demanen que el món independentista sigui pacient i segueixi concentrat, ja que en qualsevol moment es poden demanar noves accions. La propera parada, és Brusel·les. 

A banda de les entitats sobiranistes, els CDR's fan feina paral·lelament. Aquest dijous a la nit, es va convidar els palafrugellencs a fer una encartellada espontània per la llibertat. 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política