Palafrugell aposta per tenir comissaria d'estiu i més presència policial a les platges

Palafrugell

Data: 24/01/2024

D'entre les accions per augmentar la presència de policia local als nuclis costaners, s'hi troba la instal·lació d'un annex a la comissaria físic a la plaça de les Escoles de Calella de Palafrugell i una patrulla per al nucli de Tamariu.

Una de les novetats de futur del cos de la Policia Local de Palafrugell, és comptar amb més presència a la zona de platges. El projecte busca disposar d'un espai físic propi durant la temporada d'estiu i donar un servei més proper a Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu. Així es va anunciar durant la celebració del Patró de la Policia Local, desenvolupada al Teatre Municipal de la vila.

Juli Fernández, alcalde del municipi, detalla que es tracta d'una acció que se suma al compromís d'aquest mandat de dotar de més efectius el cos de Policia Local, treballar per una policia de proximitat i augmentar d'agents al carrer i a tots els nuclis del poble.

L'àrea física de la Policia Local, que se situarà a la plaça de les Escoles de Calella de Palafrugell, disposarà dels mateixos serveis que la comissaria local del poble. El que farà que, per a qualsevol incidència imminent, la ciutadania no s'hagi de traslladar fins a Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política