El Baix Empordà rep prop de 3' 7 milions euros del "Fons de Subvenció" de la Diputació

El Baix Empordà rep prop de 3' 7 milions euros del
La Diputació de Girona aportarà més prop de 3 milions 700 mil euros als ajuntaments del Baix Empordà. Aquestes són les ajudes que la Diputació destina a l'administració local per ajudar a garantir el finançament dels serveis municipals obligatoris (com ara l'enllumenat públic, el clavegueram, l'accés a nuclis de població, la pavimentació de vies públiques, neteja viària, etc), a promoure activitats culturals, a afavorir l'accés a les noves tecnologies i a millorar els camins municipals.

El programa es coneix com a "Fons de subvencions" i és una font molt important de recursos econòmics per als ajuntaments. De fet, respon al compromís d'assistència i cooperació de la Diputació amb els 221 municipis de les comarques gironines. Enguany l'aportació ha estat més alta que el 2018, doncs aquest 2019 s'hi ha destinat un 6'21% més respecte l'any passat i un 34'56% si ho comparem amb el 2017.

A banda de l'augment en l'import, dues de les novetats d'aquesta convocatòria són la modificació parcial d'alguns criteris d'assignació de les subvencions per afavorir els municipis petits i mitjans i la inclusió de les entitats municipals descentralitzades com beneficiàries com podria ser el cas de l'EMD de L'Estartit.

En total a tota la província de Girona, el Fons de Cooperació Econòmica i Cultural continua creixent, amb una aportació de més de 20 milions d'euros als ajuntaments gironins.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política