Jordi Colomí és investit com a alcalde de Torroella de Montgrí

Després de les eleccions municipals del 28 de maig, el nou consistori de Torroella de Montgrí, ha investit a Jordi Colomí, del partit Unitat i Progrés Municipal (UPM), com a alcalde del municipi per al mandat 2023-27.

El nou consistori de Torroella de Montgrí investeix a Jordi Colomí, d'UPM, com a alcalde del municipi. Abans de la investidura, però, s'ha constituït el Ple Municipal del mandat i tal com determina el protocol, la sessió s'ha iniciat amb la creació de la mesa d'edat, formada pel regidor i la regidora de major i menor edat. Tot seguit, s'ha procedit a la promesa del càrrec per part dels 11 regidors i les 6 regidores que configuren el nou consistori.

Així doncs, recordant que el passat 14 de juny, els partits d'Esquerra, Objectiu Torroella i l'Estartit i Unitat i Progrés Municipal van signar l'acord per formar govern aquest mandat, finalment a la sessió del Ple Extraordinari de Constitució de l'Ajuntament celebrada a l'Auditori del Museu de la Mediterrània, Colomí, que va ser el cap de la llista més votada en les passades eleccions municipals, ha estat elegit alcalde per majoria absoluta en aconseguir 11 vots favorables dels 17 amb què compta el Ple.

Colomí, té clar quins seran els projectes immediats per a fer de Torroella de Montgrí, un poble millor.

A favor de la seva candidatura, han votat 6 regidors d'Unitat i Progrés Municipal, 2 d'Objectiu Torroella i l'Estartit, 2 d'Esquerra Republicana i un del Partit Socialista.

Txiqui Sánchez, regidor d'Objectiu Torroella i l'Estartit, remarca que té pendent acordar els projectes més immediats en els pròxims dies de forma conjunta i amb calma, quan es reuneixin amb Esquerre i UPM. Per altra banda, Sánchez expressa que estan contents amb aquests equips, i que tot i que potser no serà fàcil, si serà positiu.

Per altra banda, els dos regidors de Compromís han votat al seu respectiu cap de llista, Jordi Cordon i els de Junts al seu, Francesc Puig. Pel que fa als dos regidors de l'Estartit Som Tots, s'han abstingut.

Anna Company, cap de llista i regidora d'Esquerra Republicana, esmenta que encaren el nou mandat amb moltes ganes, amb la intenció d'agafar més àrees i responsabilitat i amb la impressió que treballar conjuntament amb els 3 partits, serà fàcil.

Amb tot, sembla que els grups municipals d'UPM, Objectiu Torroella i Esquerra que van signar l'acord per formar govern aquest mandat el passat 14 de juny, tenen moltes ganes d'iniciar aquesta nova etapa que durarà fins al 2027.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política