El Palamós no juga a res i cau davant el Prat (0-2)

Palamós

Data: 04/12/2017

El pitjor Palamós de la temporada. Així ho va afirmar el mateix tècnic del Degà, Vicenç Fernández, al finalitzar el partit que el va enfrontar a casa amb el Prat i que els palamosins van perdre per 0-2.

Fred. Als termòmetres, a la graderia buida de l'Estadi i al terreny de joc. El Palamós no va jugar a res i la manca de proposta futbolística el va condemnar de forma merescuda. D'aquesta manera Alberto Padilla va fer el 0-1 al 27' després d'un refús de Quinti i Pau Darbra va rematar els locals només tornar del descans. Es pot dir que el Palamós no va fer ni una sola ocasió clara en els noranta minuts de joc. Per tot això a l'habitualment optimista Fernández se'l va veure enfadat com mai abans a la sala de premsa.

Amb divuit jornades disputades el Palamós només suma quinze punts i es dissetè, una plaça per sobre de les del descens. Ara, amb el descans del proper diumenge, té gairebé dues setmanes per refer-se i encarar la complicada visita al camp de l'Hospi, seriós candidat a l'ascens que, amb cinc partits seguits sense guanyar, passa pel pitjor moment de la temporada.