L'Ajuntament estudiarà les al·legacions presentades per Salvem Aigua Xelida

Des de l'Ajuntament de Palafrugell recullen la vintena d'al·legacions presentades per l'entitat ecologista Salvem Aigua Xelida que s'empara sota el paraigua de SOS Costa Brava, i per poder-les estudiar i contestar amb rigor de moment posposen l'aprovació del projecte de millora de l'urbanització que havia de passar el proper dimarts pel ple municipal. Des del govern asseguren que és un terreny urbanitzat i que els propietaris tenen dret a construir-hi. Ara mateix asseguren que no tenen eines per aturar el projecte.

L'Ajuntament no vol fer ara una moratòria de les llicències d'obres de la zona per por de perdre una nova demanda judicial que pot costar milions d'euros a l'Ajuntament. Es comprometen a estudiar les al·legacions i prendre decisions després i ja asseguren que si es construeix en aquest terreny d'AiguaXelida caldrà acordar les condicions en el moment de fer el projecte d'urbanització i tramitar el permís d'obres.

Aquest dimarts i relacionat amb aquesta promoció de 33 habitatges de luxe que porta el nom d' 'Aiguacel' el plenari municipal havia d'aprovar l'adequació de l'urbanització als criteris actuals. Un Projecte de millora d'urbanització que de moment s'atura per estudiar les al·legacions presentades pels ecologistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política