L'ANC escalfarà motors per la Diada amb un 'sopar groc' per la caixa de resistència

Palamós

Data: 22/06/2018

Intervé: Jordi Iglesias, coordinador ANC Palamós - VÍDEO EN PROCÉS

L'Assemblea Nacional Catalana tornarà a utilitzar l'estiu per escalfar motors de cares als actes de l'11 de setembre, i enguany també de l'1 d'Octubre. L'entitat independentista vol mantenir viva la flama del sentiment republicà i denunciar la persecució dels líders independentistes empresonats o a l'exili.

Al Baix Empordà el principal acte serà un 'Sopar Groc' per a milers de persones a la Nau dels 50 metres de Palamós l'11 d'agost. A més d'un àpat popular hi haurà actuacions musicals i servirà per recaptar fons per la caixa de solidaritat.

Dues grans dates per mobilitzar-se

Enguany l'ANC planteja dues grans dates per unes mobilitzacions. L'11 de setembre hi haurà una concentració a Barcelona i l'1 d'Octubre es vol commemorar la resistència popular que va permetre culminar el Referèndum malgrat la pressió judicial i la violència de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional Espanyola.

L'entitat independentista no ha definit encara com seran aquestes concentracions però sí que vol que tinguin un caràcter més reivindicatiu que festiu.

En principi l'11 de Setembre seria centralitzat a Barcelona i l'1 d'Octubre distribuit arreu del país, a l'estil del que es va fer durant la vaga general del 3 d'Octubre.

Aixecar els ànims de la parròquia independentista

Des de l'Assemblea Nacional Catalana esperen que l'independentisme segueixi mobilitzat i actiu malgrat tot el que ha passat aquest final de 2017 i inici de 2018.

L'Assemblea Nacional Catalana assegura que la relació amb els CDR és cordial i que la seva feina és complementària. Des de la part més institucional a la més activista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política