CiU de la Bisbal acusa l'alcalde de "faltar a la veritat" amb l'auditoria de la zona blava

CiU de la Bisbal acusa l'alcalde de
La Bisbal d'Empordà

Data: 01/03/2019

El regidor del grup municipal de Convergència i Unió a la Bisbal d'Empordà, Xavier Dilmé, acusa l'alcalde Lluís Sais d’haver “faltat a la veritat” quan va declarar fa tres setmanes als mitjans de comunicació que l’equip de govern ERC-CUP-ICV havia encarregat una auditoria sobre la recaptació de la zona blava l’octubre passat.

Segons Dilmé, en base a la documentació de l’expedient, l’auditoria encarregada l’any passat va ser per un tema que no té res a veure amb la zona blava sinó que era per discernir unes disfuncions de rebuts entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal.

En base a aquesta informació, al ple de dijous Dilmé va acusar a Sais d’haver volgut “llançar fum” sobre la roda de premsa que havien fet els tres grups de l’oposició de la Bisbal el passat dia 6 de febrer per exigir una auditoria externa a l’àrea econòmica municipal: “ja no li demano que rectifiqui perquè no serveix per a res, però sí que com a alcalde de la meva ciutat li demano més rigor i que no enganyi la ciutadania”.

De forma directa, Dilmé va preguntar a Sais si pensava ampliar l’auditoria encarregada perquè també analitzés la recaptació de la zona blava, però l'alcalde ho va descartar. 



Notícies relacionades:

L'oposició reclama una auditoria de l'àrea de recaptació pel desfalc a la zona blava
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política