L'oposició reclama una auditoria de l'àrea de recaptació pel desfalc a la zona blava

INTERVÉ: Xavier Dilmé, portaveu de CiU de La Bisbal d'Empordà

Els grups a l'oposició de l'Ajuntament de La Bisbal insten a l'equip de govern a encarregar un auditoria externa de l'àrea d'intervenció municipal. Els tres partits, PSC, Compromís per La Bisbal i Convergència i Unió, consideren que el presumpte desfalc de prop de 52.000 euros a la zona blava s'ha portat amb un gran secretisme i manca de transparència que els ha fet sorgir molts dubtes sobre com s'ha portat tot a terme. 

El suposat cas de robatori es va detectar al mes d'octubre qua l'Ajuntament va denunciar-ho davant la fiscalia, però va sortir a la llum fa una setmana en el ple municipal quan CiU va demanar explicacions a l'equip de govern.   Els grups a l'oposició s'han unit i en roda de premsa han manifestat la seva preocupació pel descontrol que creuen que hi ha a la hisenda local. Han lamentat i no entenen que malgrat la denúncia l'Ajuntament no hagi apartat del seu lloc de treball, ni s'hagi obert cap expedient al presumpte treballador que hauria robat aquests 52.000 euros. Reclamen que s'assumeixin responsabilitats polítiques i que es faci una auditoria per tal que no es torni a produir casos similars.

Els tres partits han apuntat que el desgavell dins intervenció és tal que si no s'hi posa mà podrien sortir altres desajustos econòmics de cara els propers mesos.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política