Gerard Morales i Anna Altarriba guanyen la marató de la Trail Costa Brava

INTERVÉ: Mario Aguilar, logística de Klassmark

Aquest diumenge la Marató de Barcelona va acaparar totes les portades, però uns 100 quilòmetres més al nord s'estava disputant una prova molt més dura: la marató de la Trail Costa Brava, 42 quilòmetres de pujades, baixades, camins de ronda i terrenys hostils. Gerard Morales, de l'equip Buff, amb un temps de 4:29:11, i Anna Altarriba, del Montseny Maasais, en 5:47:35, van ser els primers en completar-la.

La Trail Costa Brava, organitzada per l'empresa professional Klassmark, oferia opcions a tots els corredors: la marató pels més preparats en el món del trail, amb sortida a Pals i arribada a Palamós, i les curses Trail i Express, de 25 i 15 quilòmetres, amb sortida i arribada a Palamós.

Pel que fa als 25 quilòmetres, van guanyar Ducasse Guillaume, en 01:51:11, i Anna Comet, en 2:12:03. Als 15 quilòmetres van imposar-se Carles Paredes en 55:41 i Elysia Robertson, en 1:16:48.