Ignasi Sabater agraeix el suport rebut i insta l'independentisme a seguir als carrers

Ignasi Sabater agraeix el suport rebut i insta l'independentisme a seguir als carrers
Verges

Data: 19/01/2019

FOTO: Facebook - Ignasi Sabater Poch

L'alcalde de Verges, Ignasi Sabater (CUP), ha publicat un text a les seves xarxes socials per agrair totes les mostres de suport rebudes els darrers dies i motivar l'independentisme a seguir mobilitzant-se de forma pacífica als carrers. Ha acompanyat l'escrit de diverses imatges del dimecres passat, tant de l'hora en què estava detingut a la comissaria de Girona de la Policia Nacional, com de les concentracions populars a Verges i Girona.

Cal recordar que Sabater va ser detingut juntament amb el també cupaire batlle de Celrà, Dani Cornellà, el fotoperiodista Carles Palacios i fins a 13 activistes de l'associació independentista La Forja i els CDR, acusats de desordres públics.

El TSJC va confirmar que els arrestos es van fer sense ordre judicial expressa i que tenien relació amb la investigació sobre el tall de vies del TAV que es va fer en l'aniversari de l'1-O on unes 400 persones van irrompre a l'estació i van tallar la circulació.  

A continuació el text íntegre que ha publicat Ignasi Sabater aquest dissabte:

"El dimecres va ser un dia molt llarg i complicat. Un dia més de repressió, de fer por, de silenciar-nos. Avui, més que mai, posem llum a tanta foscor. Cuidem-nos molt, organitzem-nos i sortim pacíficament al carrer.  Jutgen tot un poble, jutgen idees, jutgen la democràcia. Contra la por i la repressió, somriures i mobilització pacífica.  Gràcies per totes les mostres de solidaritat rebudes."

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política