75 mil euros per l'asfaltatge de carrers i el compromís de fer la carretera del cementiri

INTERVÉ: Mercè Orduña, regidora de Participació Ciutadana

Els calongins han decidit que aquest any s'han de destinar els 75 mil euros previstos dins del pressupost participatiu en l'asfaltatge de carrers del municipi. Dels set projectes finalistes, inclosos dins dels Pressupostos Participatius 2019, l’asfaltatge n’ha sigut el guanyador amb un 22,27% dels vots. Destaca d'aquest procés la participació deLS veïns, una dada que s'ha triplicat respecte l'any passat.
 
El projecte guanyador d’asfaltatge dels carrers ha estat seguit molt de prop pel projecte d’obres d’arranjament de l’avinguda dels Països Catalans, amb el 20,12% dels vots vàlids emesos. Tenint en compte que només 11 vots separaven el projecte guanyador de situat en segona posició, l’equip de govern ha decidit tirar endavant les obres de la carretera del cementiri per donar més seguretat als vianants. Aquesta segona inversió, es finançarà totalment a banda dels 75.000 € destinats als Pressupostos Participatius 2019.

Ja amb més distancia, el projecte de millora dels parcs infantils ha quedat en tercer lloc amb un 13,48% dels vots, en quart lloc s’hi troba el projecte de creació i millora de parcs de lleure per a gossos I en cinquè lloc LA creació d’un espai d’horts urbans per a l’autoconsum i promoció de l’agricultura ecològica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política