L'oposició critica la segona modificació de competències del regidor David Llensa

El plenari de Calonge va donar compte d'un canvi de competències pel fins ara regidor de Transperència i Mobilitat, David Llensa, que deixa transperència. L'oposició en bloc va criticar que el govern modifiqui per segona vegada les competències d'aquest regido i que se li mantingui la mateixa retribució. El regidor va posar de manifest que volia deixar les àrees de transparència i protecció de dades que assumirà l'alcalde Jordi Soler.

Liquidació del pressupost 2017 i modificació de crèdit del pressupost 2018
En el mateix plenari es va donar compte de la liquidació del pressupost 2017 que es va tancar amb un sobrant d'1 milió d'eurps. Es va aprofitar per fer una petita modificació de crèdit del pressupost d'enguany que l'oposició també va criticar argumentant que es fan massa modificacions de crèdit i que això és degut a una mala gestió. La primera del pressupost 2018 arriba a un mes d'haver-lo aprovat. L'alcalde va tancar el debat explicant que és un ajust tècnic.

Moció de rebuig a la persecussió política catalana per part del govern espanyol
El ple va acabar amb l'aprovació d'una moció redactada per l'AMI i ACM de denúncia des del món local de la situació política que està vivint Catalunya. Convergència i Unió, Esquerra Republicana, Avancem, i el regidor de compromís van recolzar la moció que conclou que cal acabar amb la dictadura del 155. El PSC hi va votar en contra i el regidor no adscrit Joan Pons s'hi va abstenir.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política