1500 persones gaudeixen de l’Oncomusic Fest 2024

 Tercera edició de l'Oncomusic Fest a Sant Antoni de Calonge. 1500 persones han passat pel recinte del festival durant tot el cap de setmana i han pogut gaudir de les diferents actuacions musicals. Un festival que aquest any ha volgut destinar els fons recaptats a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya. 

L'Oncomusic Fest ha tornat a omplir el Palau Firal de Sant Antoni de Calonge. La tercera edició del festival ha tornat a demostrar perquè l'esdeveniment aconsegueix que el públic repeteixi any rere any. Per l'organització, l'objectiu és crear un espai per aconseguir que el públic s'hi passi tot el dia i on, entre els visitants, hi hagi gent de totes les edats.

Aquest 2024 ha comptat amb dos dies d'actuacions musicals. Dissabte van pujar a l'escenari l'Orquestra Di-Versiones, Dea Infamous i el DJ Kharloss Selektah. Diumenge ha estat el torn d'Ariadna Fort i The Covers Band. Aquests últims han estat presents en les tres edicions del festival i ressalten el valor solidari que representa l'esdeveniment.

La pluja ha fet una mica la guitza a l'organització. Dissabte sí que es van poder celebrar les actuacions a l'aire lliure, però diumenge tot va ser a l'interior. A banda de l'espai per concerts, el festival també ha tingut un espai amb inflables i jocs familiars. Aquest any, els beneficis han anat destinats al projecte la Casa dels Xuklis, de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

Un Oncomusic Fest que ja pensa en el 2025 per continuar aportant a causes solidàries a ritme de música.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat