Georgina Linares deixa l’acta de regidora de Sant Feliu de Guíxols

Georgina Linares deixa l’acta de regidora de Sant Feliu de Guíxols
Georgina Linares ha anunciat aquest divendres a les xarxes socials que deixa l’acta de regidora de Sant Feliu de Guíxols per motius personals i familiars. Segons explica, la renuncia es deu a la reincorporació a la seva feina  com a directora de la Biblioteca d’Anglès Joaquim Bauxell i a la seva recent maternitat. 

En el seu comiat, ha donat les gràcies als seus dos companys d’Esquerra Republicana de Catalunya al govern, Jordi Vilà i Josep Ramon Llobet, així com a la resta del membres del govern ganxó amb qui considera que s’ha treballat per “fer la millor ciutat possible pels ganxons i pels guixolencs. Pels que vivim aquí cada dia, pels que hi treballen, pels que hi estiuegen, pels qui ens visita. Una ciutat que ens sentim nostra i que tingui una visió de futur pròspera, que així ho és si continua aquest rumb”.

També ha tingut un record pels companys de la secció local del partit de Sant Feliu de Guíxols que “té un gran projecte per la ciutat”.  

Linares havia estat fins a dia d’avui regidora de transició nacional i esdeveniments de ciutat, regidoria que compartia amb David Oliveras i Laura Serrano. Serà substituïda pel número 4 de la llista d’Esquerra Republicana Albert Polo Miret, que li agafarà el relleu en el proper plenari municipal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política