Platja d'Aro resol el conflicte per la relació de llocs de treball de l'ajuntament

Intervenen: Loli Guirado, regidora de recursos humans / Joan Giraut, alcalde / Pedro Torres, ICV / Estel Rodríguez, ERC

El ple de Platja d'Aro ha aprovat definitivament la relació de llocs de treball de l'ajuntament amb el complement específic de cada lloc. Es tracta d'un acord històric que resol unes desavinences que  venen d'antic i que van arribar al seu moment límit amb el rebuig frontal dels treballadors a la relació anterior, aprovada el passat mes de maig. 

Després d'unes negociacions llargues i feixugues entre polítics, tècnics i representants dels treballadors, s'ha pactat un document amb matisos encara per polir que permetrà regularitzar la situació i evitar carències.

El nou instrument, resol en gran mesura qüestions que es van enquistar a l'anterior, com els complements específics o la regulació dels horaris. 


La oposició s'absté

La relació de llocs de treball es va aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern i l'abstenció de tota la oposició. 

Des d'Iniciativa per Catalunya Verds van celebrar l'acord, però van reclamar deixar el punt sobre la taula fins a tenir constància que tots els recursos i al·legacions que no van ser contestats per defectes de forma, haguessin estat atesos. 

Esquerra Republicana es va sumar a la reclamació i va lamentar que els grups a la oposició no formessin part de les negociacions.

Des de l'equip de govern els van respondre que les reunions van ser d'una alta complexitat tècnica i que van intentar ser el més transparents possible amb el contingut. Pel que fa a les reclamacions perdudes, asseguren que ja se n'han recuperat i respost quatre i que de moment, no consta ningú més pendent d'atendre. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política