Santa Cristina aprova inicialment uns comptes continuistes de 7 milions i mig d'euros

Palamós

Data: 28/02/2019

Intevenen: Josep Llença, CIU / Julio Rico, Emprenedors per Santa Cristina / Xavi Sala, alcalde / Màrius  Aliu, Junts per Santa Cristina / Sebastián Mateo, Partit Popular 

L'ajuntament de Santa Cristina d'Aro ha aprovat inicialment un pressupost pel 2019 de caràcter continuista. Ho ha fet amb els 8 vots a favor de l'equip de govern, 3 abstencions d'Emprenedors per Santa Cristina, Junts x Santa Cristina i el Partit Popular i 2 vots en contra de Convergència i Unió. 

Els números pugen a 7'5 milions d'euros i el canvi més substancial es presenta en el capítol de personal, que incrementa en 243.000 euros i manifesta noves incorporacions i millores en àrees municipals com la policia local, la brigada, joventut, serveis socials o urbanisme. 

Des de Convergència i Unió van vincular el seu vot negatiu al pla d'inversions 2018-2019, que ja van votar en contra i que incorporen els números d'enguany. 

Des d'Emprenedors per Santa Cristina es van abstenir elogiant la bona feina de l'equip de govern amortitzant el deute però lamentant la manca d'acció política, un retret al qual el govern va respondre assegurant que es manté la despesa però es reorienta la política per treure'n més beneficis per les persones. 

Tant Junts per Santa Cristina com el Partit Popular van valorar positivament les millores al capítol de personal. Els primers van traduir-les en un vot positiu, mentre que els segons es van abstenir. 

Està previst que Santa Cristina d'Aro tanqui l'exercici 2018 a finals de la setmana vinent i certifiqui per tant de quin romanent de tresoreria es disposa per poder portar a debat el pla d'inversions, previsiblement, el proper mes de març. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política