Canvien la gespa del camp de futbol annex a l'estadi de Palamós

Palamós

Data: 04/12/2018

Aquesta setmana s'han iniciat les tasques de substitució de la gespa artificial al camp de futbol-11, ubicat a la zona esportiva Josep Massot i Sais, annexa a l'estadi Palamós-Costa Brava.

Les tasques d'instal·lació de la nova superfície verda haurien d'acabar en un mes. Aquest període es fa coincidir majoritàriament amb les festes de Nadal per afectar el mínim en el calendari de competicions dels clubs esportius que son usuaris d'aquest camp.

Els equips de les categories de prebenjamí, benjamí i aleví podran entrenar amb normalitat al camp de futbol-7 de les instal·lacions esportives Josep Massot i Sais. Les categories superiors ho faran  ajoritàriament en els camps de futbol de Mont-ras, i també a Palafrugell.

La gespa actual ja havia superat els 15 anys, s'ha utilitzat molt i per tant presentava ja un nivell alt de desgast que feia necessària la seva substitució.

El projecte preveu la instal·lació d'un tipus de gespa de nova generació.  Aquesta gespa es col·locarà sobre una base elàstica, que dona com a resultat una superfície tova a tot el camp, millorant d'aquesta manera la pràctica esportiva i donant  qualitat al joc.

El cost del canvi de gespa és de 133.400 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política