5 autobusos sortiran del Baix Empordà cap a Madrid a la manifestació del 16-M

Baix Empordà

Data: 13/03/2019

5 autobusos sortiran dissabte del Baix Empordà cap a Madrid per participar de la gran manifestació independentista que portarà per lema "l'autodeterminació no és delicte"

Les entitats sobiranistes organitzadores es mostren sorpreses de la gran resposta de la comarca a la iniciativa, que ja ha esgotat totes les places tant pels autobusos que van i tornen el mateix dissabte com pels que passen el cap de setmana a la capital espanyola. 

Hi haurà tres autobusos que faran viatge express de 24 hores a Sant Feliu de Guíxols, Palamós i un tercer de comarcal que donarà servei a veïns i veïnes de Torroella de Montgrí, Verges, Palafrugell Palamós o Santa Cristina d'Aro. 

Hi haurà també un autobus que sortirà de Bellcaire d'Empordà i un altre de comarcal, que en aquest cas, faran nit a Madrid. 

La manifestació d'aquest 16-M està prevista per les sis de la tarda i resseguirà el quilòmetre i mig que separa l'Estació d'Atocha de la Plaça Cibeles. serà una marxa per reivindicar la democràcia i els drets fonamentals i denunciar l'anomenat 'judici de la vergonya'. 


Una manifestació històrica

Les previsions de l'organització apunten que es poden superar les 45.000 persones de la gran manifestació independentista de Brusel·les o la de Madrid que demanava la convocatòria d'eleccions del president Sánchez. I és que està previst que 300 autobusos surtin de tota Catalunya i que una cinquantena més ho facin de la resta de l'estat espanyol, amb presència destacada de bascos, andalusos i gallecs. També s'han omplert 4 AVES, i s'esperen manifestants que arribin en avió o en vehicle particular. 

Les entitats convocants fan una crida a no penjar llaços grocs, no embrutar els carrers ni cantar consignes irrespectuoses per donar una lliçó de civisme a Madrid. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política