L'investigat per increpar Llarena s'empara al seu dret a la llibertat d'expressió

Intervé: David Aranda, advocat de Carles Ruiz

El palafrugellenc Carles Ruiz diu que l'escarni al magistrat Pablo Llarena del passat juliol en un restaurant de Mont-ras respon a l'exercici del seu dret a la llibertat d'expressió. Amb aquest únic argument, en Xarly s'ha presentat aquest dimarts al jutjat número 4 de la Bisbal d'Empordà que l'investiga per uns presumptes d'incitació a l'odi i d'atemptat a l'autoritat. 

L'activista s'ha acollit al seu dret a no declarar sobre uns fets que el seu advocat ha qualificat d'"absurds", motiu pel qual ja ha avançat que demanarà l'arxivament del cas. 

Els fets van tenir lloc el 28 de juliol del 2018 quan una quinzena de persones van protestar per la presència del jutge Llarena en un restaurant de Mont-ras, on sopava amb diverses persones entre les quals s'hi trobava el portaveu del PP a l'ajuntment de Barcelona, Alberto Fernández Díaz. 

Una cinquantena de persones han donat suport aquest dimarts a en Xarly, entre les quals s'hi trobaven representants de l'ajuntament de Palafrugell, membres dels CDR i familiars i amics.


Notícies relacionades:

Més de 200 persones recolzen a Palafrugell l'activista detingut per increpar Llarena
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Política